+31252-347034 info@jx4.nl

SCADA Systemen

SCADA SYSTEMEN VOOR DE MEETGEGEVENS VAN UW BEDRIJF

Supervisory Control And Data Acquisition, dat is waar SCADA voor staat. Dit is een verzamelnaam voor beheersystemen welke de bediening en visualisatie van een fabriek of proces kunnen helpen optimaliseren. Door middel van de SCADA systemen van Jx4 kunt u uw meet- en regelsignalen verzamelen, doorsturen, verwerken en visualiseren. Wij denken met u mee en zorgen te allen tijde voor een passende oplossing voor u en uw bedrijf.

De voordelen van SCADA software

SCADA systemen zijn een ideale manier om op een overzichtelijke wijze uw bedrijfsproces te besturen. Het systeem beschikt namelijk over een duidelijke weergave en vele mogelijkheden, wat SCADA voor ieder bedrijf een geschikte optie maakt. Of u nu dus in de machinebouw, productiewerk of robotica zit, wij hebben ongetwijfeld een passend product voor u. Bovendien beschikken wij over de juiste veiligheidscertificaten en onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit.

Het grote voordeel van SCADA software is dat u het hele proces in één keer kan overzien en regelen. Ook slaat het systeem data acquisition gegevens op, waardoor u deze kunt analyseren en uw processen steeds kunt blijven verbeteren. Zo haalt u het optimale uit uw productie en zorgt u voor maximale nauwkeurigheid. Wij implementeren dit systeem tevens wanneer een goed overzicht vereist is of wanneer er niets mis mag gaan in uw processen. 

Deskundig advies en hoogwaardige producten

Samen met u kijken wij wat er voor het productieproces van uw bedrijf de beste optie is: SCADA systemen of een normaal HMI systeem. Met Jx4 gaat u met een gecertificeerd SCADA engineer in zee. Wij bieden u de mogelijkheid om applicaties met SCADA te programmeren en te configureren. Door jaren van ervaring en kennis van marktsegment, garanderen wij deskundig advies en kwalitatief hoogwaardige technische automatisering voor uw productieproces.

Ons werkproces

Functioneel ontwerp

Jx4 levert een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van uw project. Van ontwerpfase tot en met implementatie wordt gehoor gegeven aan uw wensen.

PLC Programma

Jx4 werkt met verschillende PLC besturingsprogramma's. Besturingsprogramma's zoals Omron, Unitronics, Sneijder, Mitsubishi, Codesys, Sigmatek en Siemens.

Test Protocol

Voordat het besturingsprogramma live gaat, zal deze uitgebreid getest worden om fouten te minimaliseren.

In bedrijfstelling

Jx4 verzorgt de installatie en inbedrijfstelling van uw besturingssysteem, zodat uw machine snel weer op volle productiviteit kan draaien.