+31252-347034 info@jx4.nl

Jx4

Synergie in automatiseringstechnieken

De sterke kracht van Jx4 ligt in de veelzijdigheid en kwaliteit van diensten op het gebied van industriële automatiseringstechnieken. Omdat Jx4 uw project in zijn geheel uithanden neemt heeft dit grote voordelen voor u, waardoor de synergie tussen de diverse installatiewerkzaamheden maximaal is gegarandeerd.

Tijdens het uitvoeren van uw project heeft u te maken met een vakbekwame PLC programmeur. De PLC programmeur levert een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van uw complexe automatiseringsprojecten. Van ontwerpfase tot en met implementatie wordt gehoor gegeven aan uw wensen. Van de voortgang wordt u dan ook op de hoogte gehouden.

Inmiddels is Jx4 uitgegroeid tot een innovatief en modern automatiseringsbedrijf, waar passie en gedrevenheid voor het vak, de sleutel is naar succes voor u en daardoor ook voor Jx4.

Jx4 kenmerkt zich daarnaast door een bijzondere eigenschap: ‘Geïnteresseerdheid’. Naast interesse naar betere en verfijnde automatiseringsoplossingen, denkt Jx4 door oprechte interesse in uw organisatie, net een stap verder en wordt groei van uw organisatie ingecalculeerd. U merkt dit ook in de benadering van een project of de oplossing van een probleem.

Wat betreft betrouwbaarheid bent u bij Jx4 op het juiste adres. De volledige VCA certificering garanderen een optimaal eindresultaat en jarenlang onbezorgd plezier van uw installatie.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wij werken met bekende merken als: