+31252-347034 info@jx4.nl

Op weg in 2021

Hè gelukkig. 2020 ligt achter ons. Dat zullen veel mensen met ons eens zijn. Het jaar dat nog lang bij ons zal blijven. We blikken terug op een roerig jaar waar menig mens niet vrolijk van wordt. Maar toch hebben we wat van het jaar kunnen maken! Zowel zakelijk als persoonlijk hebben we een flinke groei doorgemaakt (hier en daar ook een lichamelijke groei door de gesloten sportscholen).

Zodra je als service-gebaseerd bedrijf niet meer bij je klanten langs kunt moet er omgeschakeld worden. Uitvindingen die op de plank bleven liggen kregen de benodigde aandacht. We kunnen met trots terugkijken naar 2 prachtige producten die wij gelanceerd hebben om aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen. De interesse in voornamelijk de Factoryguard was een fijne opsteker.

Groei

Dit jaar hebben we de uitbreiding van het team in goede banen kunnen leiden. Het was niet niks om eind 2019 van vier naar zeven medewerkers te groeien, maar het bleek een goede match! Het hele team is intact gebleven en we werken met plezier samen.

We hebben allemaal vaardigheden op kunnen doen die we anders niet snel zou verkennen. Het welbekende ‘uit de comfortzone’ komen viel alles mee en gaf als resultaat dat we een slimmer en breder inzetbaar team hebben.

We kunnen gerust zeggen dat we er wel wat van hebben weten te maken. De verwachtingen voor 2021 zijn hoog met alle lopende gesprekken en projecten. We hebben veerkracht en flexibilteit getoond, nu is het tijd om door te pakken! We kijken er naar uit om in 2021 weer op volle kracht te kunnen knallen en doen waar we goed in zijn!

Een geweldig 2021 gewenst door Jan, Jeannette en het Team van JX4