+31252-347034 info@jx4.nl

Codesys programmeur

CODESYS PROGRAMMEUR JX4 STAAT VOOR U KLAAR

Jx4 programmeert ook CoDeSys. Dit is een ontwikkelomgeving voor het programmeren van automatiseringsproducten volgens de internationale industriële standaard IEC 611131-3. Deze standaard is het derde deel (van 8) internationale standaarden voor programmable logic controllers.
CoDeSys biedt u volledig ontwikkelde technische functies, een eenvoudige bediening en het ‘widespread use’ van de software, waardoor u gegarandeerd succes heeft met deze software. Jx4 kan bijvoorbeeld met behulp van profielen, plug-ins, aangepaste bibliotheken, uitbreidingen, etc. het CoDeSys systeem volledig aanpassen aan uw systeemeisen.

Ook kan Jx4 CoDeSys met standaard interfaces, zoals OPC, in uw eigen besturingssysteem insluiten. Maar ook kan doormiddel van ‘drivers’ een koppeling gemaakt worden naar andere automatisering technologieën zoals FDT.

De geïntegreerde compiles, object-oriented programming, 3D CNC interpolations, alarm management, add-ons zoals UML of SVN integration, zijn maar een aantal functies die er voorzorgen dat CoDeSys ook voor u een krachtig hulpmiddel maakt.

Ons werkproces

Functioneel ontwerp

Jx4 levert een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van uw project. Van ontwerpfase tot en met implementatie wordt gehoor gegeven aan uw wensen.

PLC Programma

Jx4 werkt met verschillende PLC besturingsprogramma's. Besturingsprogramma's zoals Omron, Unitronics, Sneijder, Mitsubishi, Codesys, Sigmatek en Siemens.

Test Protocol

Voordat het besturingsprogramma live gaat, zal deze uitgebreid getest worden om fouten te minimaliseren.

In bedrijfstelling

Jx4 verzorgt de installatie en inbedrijfstelling van uw besturingssysteem, zodat uw machine snel weer op volle productiviteit kan draaien.