+31252-347034 info@jx4.nl

Automatisch magazijn

AUTOMATISCHE MAGAZIJNEN

Jx4 automatiseert uw Magazijn. Er zijn 2 verschillende soorten magazijnen, opslag magazijnen om producten op te slaan en assemblage magazijnen om mensen te helpen sneller te produceren.

Opslag magazijnen

Wij kunnen uw bestaande magazijn stellingen automatisch vullen en legen, ook zijn er mogelijkheden om met minder gangpaden en meer magazijnstellingen meer producten op te slaan in dezelfde ruimte.

Assemblage magazijnen

Onze magazijnen kunnen uw personeel helpen met sneller te produceren. Het magazijn geeft het juiste onderdeel op het juiste moment aan, op het scherm ziet de medewerker wat hij moet doen. Na een automatische controle wordt het volgende onderdeel aangeboden en de volgende afbeelding weergegeven.

Op deze manier wordt er sneller gewerkt en worden er minder fouten gemaakt. De inwerkperiode wordt geminimaliseerd.

Ons werkproces

Functioneel ontwerp

Jx4 levert een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van uw project. Van ontwerpfase tot en met implementatie wordt gehoor gegeven aan uw wensen.

PLC Programma

Jx4 werkt met verschillende PLC besturingsprogramma's. Besturingsprogramma's zoals Omron, Unitronics, Sneijder, Mitsubishi, Codesys, Sigmatek en Siemens.

Test Protocol

Voordat het besturingsprogramma live gaat, zal deze uitgebreid getest worden om fouten te minimaliseren.

In bedrijfstelling

Jx4 verzorgt de installatie en inbedrijfstelling van uw besturingssysteem, zodat uw machine snel weer op volle productiviteit kan draaien.