+31252-347034 info@jx4.nl

Machinebouw en PLC

MACHINEBOUW EN PLC BESTURING DOOR JX4

Jx4 integreert Machinebouw en PLC besturing tot een vloeiend proces. Hiervoor zetten wij onze ervaring, vakmanschap en kennis van zaken in. Wij waarborgen de perfecte integratie van onder andere installatie- en aandrijftechnieken. Van ontwerpfase tot inbedrijfsstelling van uw machine staan wij voor u klaar. Daarbij houden we u tijdens de voortgang te allen tijde op de hoogte. Bekijk hier wat onze machine voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.

Hardware en software voor uw machine

PLC staat voor Programmable Logic Controller, oftewel programmeerbare logische eenheid. Dit is een elektronisch apparaat in de vorm van een computer met een geïntegreerde microprocessor. Informatie die via de ingangen binnenkomt, gebruikt deze computer om een aantal uitgangen aan te sturen. Afhankelijk van de te gebruiken componenten is het systeem bestand tegen zaken als trillingen en elektrische geluiden. Onze PLC systemen zijn eveneens bestand tegen vocht, stof, warmte en kou. Daarom zetten wij deze vorm van besturing succesvol in binnen zeer uiteenlopende industrieën.

Bij Jx4 maken wij waar nodig gebruik van niet alleen PLC besturing, maar evengoed van HMI ontwikkeling. Human Machine Interface is een systeem dat dient als gebruikersomgeving, waar u als gebruiker door middel van een aanraakscherm (het HMI display) de machine kunt bedienen. Zo’n HMI systeem beschikt naast dit scherm over een HMI software met een ingebouwde processor, geheugen en communicatiekaarten.

Passende oplossingen met onze expertise

Iedere machine is anders, waardoor er geen standaard oplossing bestaat. Er zijn diverse verschillende automatiseringstechnieken die een belangrijke rol spelen in uw besturingskasten. Wij werken dan ook met besturingsprogramma’s in de PLC techniek als Omron, Unitronics, Sneijder, Mitsubishi, Codesys, Sigmatek en Siemens. Deze systemen zijn vaak essentieel voor het inregelen en optimaliseren van de apparaten en totale installatie.

Als gevolg van de steeds toenemende snelheid van innovaties rond uw bedrijfstechnische processen, denken wij bij Jx4 net een stap verder. Onze toepassingen op het gebied van PLC besturing en HMI ontwikkeling verhogen uw productiecapaciteit en geven u een betere controle over uw productie. Schakel ons in en maak gebruik van onze expertise. Reken van begin tot eind van het traject op ons voor passende oplossingen voor uw next step.

Ons werkproces

Functioneel ontwerp

Jx4 levert een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van uw project. Van ontwerpfase tot en met implementatie wordt gehoor gegeven aan uw wensen.

PLC Programma

Jx4 werkt met verschillende PLC besturingsprogramma's. Besturingsprogramma's zoals Omron, Unitronics, Sneijder, Mitsubishi, Codesys, Sigmatek en Siemens.

Test Protocol

Voordat het besturingsprogramma live gaat, zal deze uitgebreid getest worden om fouten te minimaliseren.

In bedrijfstelling

Jx4 verzorgt de installatie en inbedrijfstelling van uw besturingssysteem, zodat uw machine snel weer op volle productiviteit kan draaien.