+31252-347034 info@jx4.nl

Omron producten

OMRON PRODUCTEN KOPEN? BESTEL ZE BIJ JX4!

Gecertificeerd leverancier Jx4 voorziet u en uw bedrijf graag van hoogwaardige Omron producten. Hiermee kunt u uw productieproces optimaliseren en de kwaliteit van uw eindproducten omhoog halen. De industriële Omron robots die u bij ons kunt kopen zijn hiervoor uitermate geschikt. Bent u op zoek naar hoogwaardige robotica, bestel deze bij Jx4!

Robotarmen van Omron

Japans bedrijf Omron heeft tegenwoordig branches, kantoren en servicefaciliteiten door heel Azië, Europa en de Verenigde Staten. Zij leveren producten en diensten voor bedrijven in diverse verschillende branches. Denk bijvoorbeeld aan de fabrieks-, proces- en machineautomatisering. Maar tevens productiewerk en de gezondheidszorg hebben baat bij kwalitatief sterke Omron producten. Dit is niet zo vreemd, aangezien Omron zeer veelzijdige robotica produceert, waaronder de volgende modellen:

  • Cobra
  • eCobra
  • X-Scara
  • Hornet
  • Quattro
  • X-Delta
  • Viper

Deze Omron robotarmen zijn meer dan slechts een klein onderdeel. Elk van de bovengenoemde modellen is een compleet product welke u direct in gebruik kunt nemen. Bovendien maakt u met deze producten niet alleen een slimme, maar ook een verantwoorde keuze. Omron streeft er namelijk naar alle gevaarlijke stoffen uit hun besturingscomponenten te verwijderen om zowel uw veiligheid als de kwaliteit van het milieu te waarborgen.

Advies op maat

Desgewenst staan wij u bij met deskundig advies over welke Omron producten en modellen voor u de beste keuze zijn. Zo is de Hornet zeer geschikt voor het inpakken van levensmiddelen. Het flexibele X-Scara picking systeem is weer bedoeld voor andere doeleinden dan bijvoorbeeld de Quattro. Zo is het systeem goed inzetbaar voor het verwerken van vlees en gevogelte. Ongetwijfeld kunnen we u als Omron leverancier eveneens van een geschikt product voorzien.

Ons werkproces

Functioneel ontwerp

Jx4 levert een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van uw project. Van ontwerpfase tot en met implementatie wordt gehoor gegeven aan uw wensen.

PLC Programma

Jx4 werkt met verschillende PLC besturingsprogramma's. Besturingsprogramma's zoals Omron, Unitronics, Sneijder, Mitsubishi, Codesys, Sigmatek en Siemens.

Test Protocol

Voordat het besturingsprogramma live gaat, zal deze uitgebreid getest worden om fouten te minimaliseren.

In bedrijfstelling

Jx4 verzorgt de installatie en inbedrijfstelling van uw besturingssysteem, zodat uw machine snel weer op volle productiviteit kan draaien.