+31252-347034 info@jx4.nl

Paneelbouw

Op zoek naar een betrouwbare partij voor uw paneelbouw?

Een machine beweegt niet uit zichzelf. Het elektrische paneel van een machine, dat is waar alle magie zit! Dit kloppende hart van de machine is onmisbaar en vaak een flinke technische uitdaging voor een machinebouwer. Door jarenlange ervaring kunnen wij panelen leveren van een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Jx4 staat bekend om de excellente service en dat is bij de afdeling paneelbouw niet anders. Complexe sturingen en klant-specifieke wensen zijn bij Jx4 dagelijkse kost. Maatwerk of seriematig panelen nodig? Lees verder om overtuigd te worden van onze kracht!

Werkwijze paneelbouw

In overleg met de klant komt er een helder plan tot stand waarbij beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Dat is de basis van een goede werkrelatie. Wij weten als geen ander hoe plannen in de paneelbouw kunnen wijzigen dus op veranderingen kunnen wij goed acteren. Flexibiliteit is daarom een eigenschap die u als klant zeker zal herkennen bij ons. Dat zorgt ervoor dat wij u als klant ontzorgen. In onze werkplaats zal een betrokken team uw project zorgvuldig bouwen en testen zodat wij u een product kunnen leveren waar wij trots op kunnen zijn. Daar halen wij onze voldoening uit.

Mogelijkheden paneelbouw

Voor allerlei soorten paneelbouw kunt u Jx4 inschakelen. Van kleine kastjes tot grote verdeelinrichtingen. Besturingen of schakeltechniek. Omdat wij zelf ook PLC-programmeur zijn snappen wij besturingen beter en met die kennis kunnen wij onze klanten vaak net dat beetje extra helpen. U kunt ook uw paneel bij ons laten ontwerpen. Wij zijn dus een veelzijdige paneelbouwer!

Ons werkproces

Functioneel ontwerp

Jx4 levert een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van uw project. Van ontwerpfase tot en met implementatie wordt gehoor gegeven aan uw wensen.

PLC Programma

Jx4 werkt met verschillende PLC besturingsprogramma's. Besturingsprogramma's zoals Omron, Unitronics, Sneijder, Mitsubishi, Codesys, Sigmatek en Siemens.

Test Protocol

Voordat het besturingsprogramma live gaat, zal deze uitgebreid getest worden om fouten te minimaliseren.

In bedrijfstelling

Jx4 verzorgt de installatie en inbedrijfstelling van uw besturingssysteem, zodat uw machine snel weer op volle productiviteit kan draaien.