+31252-347034 info@jx4.nl

Omron collaborative robot

OMRON TM COLLABORATIVE ROBOT VIA JX4

‘s Werelds meest intelligente Cobot. Gebouwd voor de toekomst van automatisering

Eenvoudig te trainen voor vrijwel elke taak
Deze robot is ontworpen om te werken met zowel mensen als machines en is de nieuwste in een lange reeks innovaties in automatiseringstechnologie voor industriële toepassingen. Veilig en transporteerbaar, met ingebouwde visie, zorgt deze robot voor snel opstarten en snelle omschakelingen. Dankzij de intuïtieve software kan de robot eenvoudig worden getraind om vrijwel elke taak uit te voeren waar u deze ook nodig hebt, waardoor uw personeel geen repetitieve taken hoeft uit te voeren en uw productiviteit toeneemt.

Deze nieuwe lijn van Coöperatieve robots is veiliger, eenvoudiger te programmeren en gemakkelijker te integreren met andere apparatuur, wat een grote stap betekent in de richting van het creëren van een intelligente productieomgeving waarin mens en machine in harmonie werken.

  • Minder programmering en snellere omschakeling helpen bedrijven bij het produceren van een grote mix en een laag volume producten.
  • Veiligheid als prioriteit. Veiligheidseisen gespecificeerd in ISO 10218 en ISO / TS 15066.
  • De vereenvoudigde programmering voor deze robots vereist geen codering en geen bedieningspaneel, waardoor gebruikers snellere opstarttijden hebben.
  • Veelzijdig en aanpasbaar voor tal van toepassingen, met name machine aan en afvoer, laden en lossen, assembleren, lijmen, testen en solderen.
  • Gegarandeerde naadloze integratie met onze collaboratieve robots (bijv. LD mobiele robots) en controller hardware.
    Ingebouwd intelligent visiesysteem voor patroonherkenning, objectpositionering en barcode-identificatie.
  • Of u nu werkt in de automobielindustrie, halfgeleiders, secundaire verpakkingen voor voedsel of cosmetica, de OMRON TM Collaboratieve Robot is ontworpen om zich aan bijna elke branche aan te passen.

Uitgelichte industrieën

Semiconductor
Automotive
Cosmetics

Ons werkproces

Functioneel ontwerp

Jx4 levert een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van uw project. Van ontwerpfase tot en met implementatie wordt gehoor gegeven aan uw wensen.

PLC Programma

Jx4 werkt met verschillende PLC besturingsprogramma's. Besturingsprogramma's zoals Omron, Unitronics, Sneijder, Mitsubishi, Codesys, Sigmatek en Siemens.

Test Protocol

Voordat het besturingsprogramma live gaat, zal deze uitgebreid getest worden om fouten te minimaliseren.

In bedrijfstelling

Jx4 verzorgt de installatie en inbedrijfstelling van uw besturingssysteem, zodat uw machine snel weer op volle productiviteit kan draaien.