+31252-347034 info@jx4.nl

Persmap

Over Jx4

In 2010 werd Jx4 opgericht. Het doel van Jx4 is om werk uit handen te nemen bij productie fabrieken door te automatiseren dmv van machines en robotica. Klanten van Jx4 zijn Kesbeke, Ruigrok Productie BV, HAWE Systems BV, Zeefdrukkerij Duivenvoorden, NTZ, Rutec, JAVO. Jx4 werkt samen met fabrieken waar producten geassembleerd worden.

Ontstaan Jx4

Jx4 werd opgericht in 2010 door Jan van Brecht. De naam Jx4 is ontstaan uit de voorletters van Jan, zijn vrouw Jeannette, en hun kinderen Joep en Jennifer. Van een eenmanszaak is Jx4 gegroeid naar een bedrijf met 6 man personeel. Jeannette van Brecht is vanaf het begin sterk bij het bedrijf betrokken geweest en daarom is er begin 2017 besloten over te gaan naar een VOF.

Favorites

Favoriete quote: “Voor alles is een oplossing”
Favoriete klant: ruimdenkend
Ligt wakker van: ideeën
Social Media
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jeannettevanbrecht/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janvanbrecht/

Materiaal en contactinfo voor de media
Ter ondersteuning van publicaties stellen wij rechtenvrije foto’s, ons logo en promotiemateriaal beschikbaar voor pers en media. U kunt ze downloaden vanaf deze link: Pers.

Voor meer informatie, foto’s of een inhoudelijke reactie kunt u contact opnemen via:

Adres: Meer en Duin 54-i, 2163HC Lisse

Email: info@jx4.nl

Telefoon: 0252-347034 maandag t/m vrijdag onder kantooruren(*)

(*) Buiten kantooruren is alleen voor dringende persvragen een contactpersoon bereikbaar via tel: 06-12299729. Voor overige vragen verwijzen wij naar onze social-mediakanalen.